Weinor terrasoverkapping vind u bij Weinor.

1 van 3 beoordelingen

Al sinds 1960 is Weinor op de markt voor zonweringsproducten en inmiddels marktleider in Noord- en Midden-Europa. Van oorsprong een Duits bedrijf, maar ook actief op de Nederlandse markt met de Weinor terrasoverkapping.

Voor Weinor is duurzaam ondernemen een belangrijk speerpunt door bijvoorbeeld milieubewust te produceren. Daarnaast is Weinor gericht op groei in de toekomst en investeert het bedrijf voordurend in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Weinor, wat eerst en vooral tot uitdrukking komt in de producten. De Weinor overkapping word alleen via dealers verkocht en gemonteerd, dit alles volgens de geldende normen en voorschriften.
De Weinor terrasoverkapping van hoogwaardig gecoat aluminium is niet alleen in rechthoekige vorm standaard verkrijgbaar, maar bijvoorbeeld ook als trapeziumdak of lessenaarsdak. Bovendien is de Weinor overkapping ruimschoots uit te breiden met zonwering, vaste glazen zijwanden of schuif- en vouwwanden van glas, met diverse soorten LED-verlichting, enz. Bovendien kent de Weinor overkapping maar liefst 56 mogelijke framekleuren.
De Weinor terrasoverkapping kent een hoge belastbaarheid, een degelijke constructie en een fraai design, wat ervoor zorgt dat ze geschikt zijn voor elk type woning.

17 beoordelingen van “Weinor terrasoverkapping vind u bij Weinor.

 1. Van onze Weinor schermen begeven de plastic aandrijfwielen het na enkele jaren. Omdat de leverancier geen Weinor dealer meer is verwijst deze ons voor reparatie eerst naar een andere dealer.
  De prijsopgave voor reparatie bedraagt incl. onderzoekkosten € 1481,- per scherm met het advies om het tweede scherm ook gelijk maar te repareren.
  Opvallend is dat de dealer het probleem kende, aangaf dat het plastic wielen betrof en dat Weinor nu aluminium wielen levert. Wijst dit niet op een productiefout ??!! Maar Weinor geeft totaal geen garantie/service terwijl de expert van Consumentenbond stelt dat de levensduur van dergelijke schermen zeker 20 jaar dient te zijn. U snapt wel welk merk bij ons afgedaan heeft.

  • U bedoelt vast de kabel rollen. Deze zijn bij ons nu voor de tweede keer defect. De eerste keer zijn de reparatiekosten, uurloon, betaald door onze rechtsbijstand verzekering. Kosten waren te laag om naar de kantonrechter te stappen. Lijkt mij zinvol om de krachten te bundelen om wel naar de kantonrechter te stappen.

 2. Wij hebben een terrasoverkapping Plaza Viva Weinor maar. In eerste instantie ziet hij er prachtig uit maar er zitten toch kreukels bij alle naden en als het geregend heeft loopt de buis vol met water wat aan de zijkant en in het midden bij de achterdeur via gaatjes eruit loopt. Super onhandig als je naar buiten loopt en je staat onder een straaltje water. Is dit normaal bij zo’n dure overkapping?

 3. Beoordeling 0.5

  Ik zit al 2 maand te wachten op een ontvanger voor mijn 2 jaar oude terrasoverkapping. Die er in zit heeft het vanaf het begin niet goed gedaan en doet het nou helemaal niet meer.Ik kan dus het zonnescherm en de verlichting niet gebruiken .Slechte service van Weinor.

 4. Beoordeling 1

  Zeer slechte service, zowel plaatser als fabrikant nemen totaal geen verantwoordelijkheid
  Hier hangt een zonnescherm van Weinor twv 4300 euro, er is hier heel wat fout gegaan maar niemand neemt verantwoordelijk.
  Ook inderdaad wanneer het regent is er zo goed als geen afvoer…onbegrijpelijk !

 5. Beoordeling 1.5

  Prima terasoverkapping, er is aan dit systeem echter één groot nadeel. Onze terasoverkapping loopt in ingeklapte toestand bij een regenbui vol met water. Als vervolgens de zon gaat schijnen en we het scherm uitklappen loopt er een paar liter water uit. Hier is de instalateur en iemand van Weinor naar komen kijken, maar blijkbaar is dit een euvel wat bij het systeem hoort en is er niks aan te doen.

  • O, hebben jullie daar ook last van? Wij ook! Lijkt mij dat het niet goed is dat er water in blijft staan. Netjes dat ze bij jullie zijn komen kijken, hier neemt de verkoper geeneens de moeite om naar deze klacht te komen kijken, erg slecht…ook lijkt ons doek te slap te hangen en kronkelt het doek bij de naden, hoort zo zeggen ze (zonder dat ze zijn komen kijken). Hebben jullie daar ook last van?

   • Wij hebben deze klacht ook bij Weinor neergelegd en wordt gewoon afgedaan dat het er bij hoort. Ook op de vraag als het winter is en al dat water in de bak bevriest reageren ze laconiek.Ook op de klacht van het losse en gekreukelde doek.
    Verder maakt het scherm als de wind er op staat heel erg veel lawaai.
    Je hoort een ontzettende klap, blijkt dat koord dan tegen aluminium behuizing slaat.
    Erg rustig zit je dus niet onder dit scherm, alleen als er geen wind staat.
    Het zou een stil scherm moeten zijn wat bij windkracht 6 nog te gebruiken is.
    Je verwacht dit niet bij een product in deze prijsklasse.
    https://youtube.com/watch?v=22KwJzbQjyw

    • Wel fijn te lezen dat wij niet de enige zijn! Onze behuizing lekt nu ook uit de dwarsbalk wat dichtbij de deur zit, erg slecht! Weer contact opgenomen met de verkopende partij, zij leggen het weer neer bij weinor en zo is de cirkel weer bijna rond. Nemen niet de moeite te komen kijken. Als dit zo blijft dan gaan we er verdere stappen in ondernemen. 8200 euro voor een overkapping wat niet goed werkt lijkt mij niet de bedoeling.

     • Wij hetzelfde probleem. Aan weerszijden komt er water uit de zijkanten als het regent. Hele natte kringen van alg op het terras. Daarom was ik aan het kijken naar ervaringen. Diverse keren al aangekaart bij de leverancier. Wilde nu maar eens contact opnemen met Weinor maar als ik alles lees komen we daar ook niet verder mee. Met een simpel knikarmscherm nooit problemen gehad. Ik zie dat het gootje gewoon vrij ligt. Naar mijn idee zou er een extra plaat boven dit gootje moeten komen zodat het water daar niet in kan komen als het scherm ingetrokken is. Misschien even contact aangezien ik je naam herken van fb uit ons dorp H.

  • Ook bij ons een drama en naast de gratis douche bij het uitvouwen van het scherm van deze Plaza Viva OptiStretch, hebben wij ook zeer veel last van de wind, als wij hier onder zitten, welke het scherm al bij windkracht 2 a 3 luid laat klapperen. Dit type scherm is met recht een feest voor de consument. Leverancier en fabrikant (Weinor) schuiven de zaak maar vooruit en komen alleen met lapmiddelen, zoals onderdelen uit het scherm te halen voor de evt oplossing. Inmiddels zijn wij zo ver om een procedure op te gaan starten bij de katonrechter. Wordt vervolgd 🙁

 6. Ons weinor zonnescherm is al een maand kapot. Een kwestie van bijbestellen dacht ik eerst. Maar…..De lokale verkoper krijgt voor het bestellen van onderdelen geen antwoord van de importeur. Als ik de importeur in Zwolle bel verwijst die naar Paul en Paul in Bergschenhoek. Paul en Paul wil mij echter niet te woord staan omdat ik het scherm niet bij hun heb gekocht.
  Zo word ik door Weinor van het kastje naar de muur gestuurd. Geen idee of die nieuwe onderdelen ooit nog zullen komen.
  Ik koos Weinor omdat ik met een goed bedrijf in zee wilde die onderdelen zouden kunnen naleveren. Maar ik zit nu al weken zonder scherm en zonder bericht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *