Weinor terrasoverkapping vind u bij Weinor.

4.5 van 3 beoordelingen

Al sinds 1960 is Weinor op de markt voor zonweringsproducten en inmiddels marktleider in Noord- en Midden-Europa. Van oorsprong een Duits bedrijf, maar ook actief op de Nederlandse markt met de Weinor terrasoverkapping.

Voor Weinor is duurzaam ondernemen een belangrijk speerpunt door bijvoorbeeld milieubewust te produceren. Daarnaast is Weinor gericht op groei in de toekomst en investeert het bedrijf voordurend in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Weinor, wat eerst en vooral tot uitdrukking komt in de producten. De Weinor overkapping word alleen via dealers verkocht en gemonteerd, dit alles volgens de geldende normen en voorschriften.
De Weinor terrasoverkapping van hoogwaardig gecoat aluminium is niet alleen in rechthoekige vorm standaard verkrijgbaar, maar bijvoorbeeld ook als trapeziumdak of lessenaarsdak. Bovendien is de Weinor overkapping ruimschoots uit te breiden met zonwering, vaste glazen zijwanden of schuif- en vouwwanden van glas, met diverse soorten LED-verlichting, enz. Bovendien kent de Weinor overkapping maar liefst 56 mogelijke framekleuren.
De Weinor terrasoverkapping kent een hoge belastbaarheid, een degelijke constructie en een fraai design, wat ervoor zorgt dat ze geschikt zijn voor elk type woning.

3 beoordelingen van “Weinor terrasoverkapping vind u bij Weinor.

  1. Beoordeling 5

    Het bedrijf wat de overkapping kwam installeren heeft alles prima gedaan, van begin tot eind. Kwaliteit is fantastisch, en het monteren was goed en vakkundig gedaan.
    Vooral met het weer van nu erg blij met onze aankoop!

  2. Beoordeling 4

    Wij hadden een uitgebreid pakket besteld namelijk een overkapping met verlichting, verwarming en zonwering. We kregen goed advies. Helaas was de levertijd langer dan in eerste instantie aangegeven. Dat is een puntje van verbetering. Verder alleen maar positief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *