Tuinmaximaal helpt u bij het vinden van de beste Tuin maximaal overkapping.

2 van 9 beoordelingen

Tuin maximaal is producent en leverancier van de Tuinmaximaal terrasoverkapping en aanverwante artikelen. Het bedrijf levert deze producten in zowel Nederland als daarbuiten via een uitgebreide webshop. Tuin maximaal zou met 5000 stuks verkochte veranda’s per jaar marktleider binnen Europa zijn, waarbij ze de garantie geven de laagste prijs in de markt te hanteren. De showroom van 500m2 van Tuin maximaal bevindt zich in Eindhoven is 7 dagen per week geopend. U kunt er zonder afspraak terecht, hier zal één van de deskundige medewerkers met een hoop ervaring Tuinmaximaal u van dienst zijn. Daarnaast beschikt Tuinmaximaal son over een magazijn van 5000m2, waar vandaan dagelijks uit voorraad geleverd wordt. Er wordt binnen één week geleverd of men kan de bestelde producten in Eindhoven / Tuinmaximaal son omgeving direct afhalen.
Hierdoor zijn de Tuinmaximaal ervaringen van klanten veelal positief. Het word de klant zo makkelijk mogelijk gemaakt zodat de klant met een zo positief mogelijk ervaring Tuinmaximaal verlaat.
De Tuinmaximaal terrasoverkappingen zijn alleen leverbaar in standaardmaten en een tweetal standaardkleuren. Voorzien van een klassieke of halfronde sierlijst, vormt de Tuinmaximaal overkapping een waardevolle aanvulling aan de woning. De veranda’s kunnen zowel met glas als met polycarbonaatplaten uitgerust worden. Ook op te bouwen als carport. De gecoate aluminiumprofielen zijn onderhoudsarm. De overkapping zelf wordt geleverd met een uitgebreide opbouwinstructie, waarmee een ieder de overkapping zelf zou moeten kunnen opbouwen. Tuinmaximaal biedt ook de mogelijkheid om de terrasoverkapping door één van de deskundige mederwerkers met een hoop Tuinmaximaal ervaringen te laten opbouwen, ook weer één van de extra diensten voor optimale Tuinmaximaal ervaringen.
De Tuinmaximaal overkapping is uit te breiden met diverse opties, zoals LED-verlichting, betonnen funderingen, glazen schuifdeuren, zonwering en terrasverwarmers.

Met bovenstaande ervaringen Tuinmaximaal kunt u zelf de beslissing maken tot het aankopen van een overkapping bij Tuinmaximaal son

11 beoordelingen van “Tuinmaximaal helpt u bij het vinden van de beste Tuin maximaal overkapping.

 1. Beoordeling 1

  De klant staat helaas niet centraal. Ze zijn te druk en de klanten service is waardeloos. De overkapping hangt erg door. Er wordt wel gezegd dat dit geen probleem is maar het zit er niet uit! Is deze constructie eigenlijk wel sterk genoeg..

 2. Beoordeling 3

  Spullen waren beschadigd. Helaas duurde het erg lang voordat er nieuwe kwamen. Uiteindelijk wel oke maar erg klant onvriendelijk. Als alles goed verloopt zal het wel oke zijn.

 3. Beoordeling 3

  Hele dag vrij genomen maar helaas was de levering totaal niet op de tijd zoals afgesproken. Dat er iets onderweg kan tegenzitten ok, maar doe dan even een belletje!

 4. Beoordeling 2.5

  Kreeg de spullen helaas beschadigd binnen. Helaas slechte service en word maar aan het lijntje gehouden.
  Opzich wel mooi product.

 5. Beoordeling 1

  Tot levering ging goed, daarna waren er wat klachten maar die werden niet serieus genomen. het bedrijf is ook zeer slecht bereikbaar! Ze willen alleen maar snel verkopen. Voor mij geen tuinmaximaal meer.

 6. vorig jaar overkapping gekocht bij tuinmaximaal. de overkapping boog al iets door na montage maar na het kleine beetje sneeuw wat er nu gevallen is buigt deze al ongeveer 5 cm door! weet iemand of dit normaal is? Overkapping is 6 meter breed en 3 diep.
  ziet er in iedergeval niet uit! en of het wel sterk genoeg is bij meer sneeuw? nu is het nog maar een paar centimeter sneeuw…

 7. Beoordeling 2

  Op zich een goed assortiment, maar helaas totaal niet flexibel. Wil je bij je glazen schuifdeuren extra raillengte, dan kan dat alleen als je ook extra deuren afneemt. Ook als je die niet nodig hebt: ‘Dan gooi je die maar weg’ was hun reactie. Je kunt helaas niet naar eigen wensen samenstellen, maar moet gewoon de vastgestelde samenstelling afnemen. Jammer, ik zoek die flexibiliteit voortaan ergens anders.

 8. Beoordeling 0.5

  Bijzonder ontevreden over dit bedrijf: Aluminium is erg dun, als daar een bak sneeuw op ligt, gaat het nooit goed. Incomplete levering, waardoor de monteurs niet verder konden. Klantenservice is ver te zoeken omdat men simpelweg slecht bereikbaar is en niet terugbelt. Waardeloos.

  Mensen, ik zou hier niet bestellen!

 9. Beoordeling 2.5

  We hebben een mooie overkapping van Tuinmaximaal en zijn ook goed geholpen. Levering is wel een dingetje, duurt lang. En als je dan wat mist, dan ligt daar nog wel een uitdaging voor dit bedrijf. De service kan echt veel beter. Veel bellen en hopen dat je teruggebeld wordt, duurt allemaal erg lang. Echt een verbeterpunt waar ze aan moeten werken. Eind goed, al goed.

 10. Beoordeling 4.5

  Ik had een terrasoverkapping besteld in de showroom, welke ik zelf kon installeren met mijn klusteam. Een goede en complete handleiding kreeg ik meegeleverd, evenals het bevestigingsmateriaal. Het was even een flinke klus, en een van de onderdelen bleek beschadigd te zijn. Na telefonisch contact kreeg ik een nieuw geleverd, welke door Tuinmaximaal zelf werd geinstalleerd. Prima service, ook telefonisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *