Tuinmaximaal helpt u bij het vinden van de beste Tuin maximaal overkapping.

3 van 58 beoordelingen

Tuin maximaal is producent en leverancier van de Tuinmaximaal terrasoverkapping en aanverwante artikelen. Het bedrijf levert deze producten in zowel Nederland als daarbuiten via een uitgebreide webshop. Tuin maximaal zou met 5000 stuks verkochte veranda’s per jaar marktleider binnen Europa zijn, waarbij ze de garantie geven de laagste prijs in de markt te hanteren. De showroom van 500m2 van Tuin maximaal bevindt zich in Eindhoven is 7 dagen per week geopend. U kunt er zonder afspraak terecht, hier zal één van de deskundige medewerkers met een hoop ervaring Tuinmaximaal u van dienst zijn. Daarnaast beschikt Tuinmaximaal son over een magazijn van 5000m2, waar vandaan dagelijks uit voorraad geleverd wordt. Er wordt binnen één week geleverd of men kan de bestelde producten in Eindhoven / Tuinmaximaal son omgeving direct afhalen.
Hierdoor zijn de Tuinmaximaal ervaringen van klanten veelal positief. Het word de klant zo makkelijk mogelijk gemaakt zodat de klant met een zo positief mogelijk ervaring Tuinmaximaal verlaat.
De Tuinmaximaal terrasoverkappingen zijn alleen leverbaar in standaardmaten en een tweetal standaardkleuren. Voorzien van een klassieke of halfronde sierlijst, vormt de Tuinmaximaal overkapping een waardevolle aanvulling aan de woning. De veranda’s kunnen zowel met glas als met polycarbonaatplaten uitgerust worden. Ook op te bouwen als carport. De gecoate aluminiumprofielen zijn onderhoudsarm. De overkapping zelf wordt geleverd met een uitgebreide opbouwinstructie, waarmee een ieder de overkapping zelf zou moeten kunnen opbouwen. Tuinmaximaal biedt ook de mogelijkheid om de terrasoverkapping door één van de deskundige mederwerkers met een hoop Tuinmaximaal ervaringen te laten opbouwen, ook weer één van de extra diensten voor optimale Tuinmaximaal ervaringen.
De Tuinmaximaal overkapping is uit te breiden met diverse opties, zoals LED-verlichting, betonnen funderingen, glazen schuifdeuren, zonwering en terrasverwarmers.

Met bovenstaande ervaringen Tuinmaximaal kunt u zelf de beslissing maken tot het aankopen van een overkapping bij Tuinmaximaal son

63 beoordelingen van “Tuinmaximaal helpt u bij het vinden van de beste Tuin maximaal overkapping.

 1. Beoordeling 1

  Voor iedereen die een goede terrasoverkapping wilt hebben, zou ik aanraden om ergens anders dan bij tuinmaximaal te kijken. Het materiaal is goed, maar het plaatsen/installatie en de service die het bedrijf aanbied is bizar slecht. Ook ik ben in aanraking gekomen met de service afdeling van Tuinmaximaal. Dit was overigens wel een aardige klus, aangezien de service en planning afdeling NOOIT bereikbaar zijn. Je krijgt nagenoeg altijd een externe receptie aan de telefoon en die maakt een terugbel verzoek. Indien je binnen 2 weken wordt teruggebeld, dan ben je spekkoper. Het probleem wordt alleen niet verholpen. De installatie werd gedaan door een paar knulletjes, die de klus zo spoedig mogelijk af wilde hebben. Helaas vergaten ze hierdoor een onderdeel. Hierdoor geprobeerd contact op te nemen met tuinmaximaal. Het feit dat je niemand aan de telefoon krijgt van de desbetreffende afdeling is bizar. Je krijgt altijd te horen dat dat de desbetreffende afdeling terug zal bellen. Alleen wordt het probleem dan niet opgelost. Na meerdere keren bellen, krijg je uiteindelijk iemand aan de telefoon van de service afdeling. Die zorgt dat het ontbrekende onderdeel wordt opgestuurd. Alleen de installatie hiervan moet je zelf doen, terwijl ik meer dan € 1.200,- heb betaald voor de installatie van de terrasoverkapping. Uiteindelijk na meer dan 10x bellen is het ontbrekende onderdeel geïnstalleerd na precies een maand, nadat de terrasoverkapping is geplaatst. Tevens een goede tip voor iedereen die wel een terrasoverkapping wilt laten plaatsen, zorg dat je tuin bedekt is met een doek. Want ze slijpen de onderdelen in je tuin. Heel je tuin zit vol met metaalsplinters die je zelf mag opruimen. Als die op de stenen zouden komen, kon je die nog wat makkelijker opruimen. Aangezien nagenoeg alles in de planten/bloemen terecht is gekomen, kon ik deze allemaal weggooien. Met honden in de tuin is het namelijk niet aan te raden om deze metaalsplinters rond te laten liggen. Het enige wat je krijg van de klantenservice afdeling is een excuses dat dit is gebeurd, maar geen compensatie voor de planten/bloemen die weggegooid moest worden. Hierbij nogmaals het verzoek om geen zaken te doen met dit bedrijf. Ze moeten nog heel veel leren om goede service te leveren. Ik ben overigens niet de enige, er staan genoeg reviews online die dit zelfde probleem aankaarten.

 2. Beoordeling 1

  Begin april is een overkapping met schuifdeuren geplaatst door Tuinmaximaal. Na twee weken liepen twee deuren vast. Er is een video naar Tuinmaximaal gestuurd.
  Ik wacht vervolgens al drie weken op een toegezegde afspraak met een monteur die het probleem zou komen oplossen. Herhaaldelijk bellen levert alleen vage en vervolgens niet nagekomen beloftes op. Garantie betekent vooralsnog niets bij Tuinmaximaal.

 3. Beoordeling 0.5

  Aankoop rap verlopen, daarna ellende met 5 verschillende offerte’s / facturen. Slechte instructie voor plaatsen van basis voor de montage (balken frame). Na vele contact momenten blijft de communicatie een ramp, geen goede gegevens of tekening, iedere keer andere vriendelijke maar onbruikbare medewerkers.
  Plaatsing door goed team (Alex en Erwin). Teveel bestelde artikelen retour, maar retour betaling daarvan een ramp (ook weer vriendelijke afwimpeling, maar geen actie).
  Kortom slechte bedrijfsvoering en een bron van ellende, betaal iets meer en ga naar een betrouwbare leverancier

 4. Beoordeling 4

  Ik ben een beetje verbaasd over de lage beoordelingen. Ikzelf heb hier besteld en zou het zo weer doen. Ik kreeg de spullen op tijd geleverd, en kreeg ook nog aanvullende tips.
  We moesten wel van alle onderdelen iets afzagen. Dit doorgegeven, en het werd netjes afgehandeld. Helemaal gelukkig met onze overkapping.

 5. Beoordeling 4

  Het nakomen van gemaakte afspraken is wel een beetje een dingetje bij dit bedrijf, maar het kwam uiteindelijk goed. Ik ben erg blij met hoe mijn overkapping eruit ziet, inclusief verlichting. De montage ervan was goed te doen.

 6. Beoordeling 3

  Na plaatsing van mijn glaswand bleek dat een van de deuren beschadigd was. Hierover gemaild naar Tuinmaximaal, maar geen reactie gekregen.

  • Uiteindelijk reactie gekregen van Tuinmaximaal over de glazen deuren. Alsnog naar tevredenheid opgelost.

 7. Beoordeling 3

  Ik heb de vorige beoordelingen gelezen, en wat een terugkerende klacht is, is de slechte service. Ik kan daarover meepraten. De trafo van de verlichting van mijn overkapping is kapot, maar ben al tig keer doorverwezen van de ene afdeling naar de ander om dit opgelost te krijgen.

 8. Beoordeling 4

  Volgens afspraak hebben wij onze bestelling binnengekregen. Ik had nog een vraag over de montage en zou daarover worden teruggebeld, maar uiteindelijk moest ikzelf bellen. De overkapping is helemaal naar onze verwachtingen.

 9. Beoordeling 3.5

  Via de website mijn overkapping besteld. De levertijd liet nogal te wensen over, en was eniszins onduidelijk.
  Hierover gebeld, maar van teruggebeld worden was geen sprake.
  Eenmaal met de montage bezig, was het soms qua uitleg een beetje onduidelijk. Uiteindelijk is het toch gelukt.
  De kwaliteit is prima!

 10. Beoordeling 5

  Voortreffelijke service. Vriendelijk geholpen. Levering op tijd en netjes, en extra informatie gekregen over de montage, en hoe bepaalde onderdelen in elkaar gezet moesten worden. Ik zou dit product iedereen aanraden!

 11. Online de overkapping besteld. De website mag wel wat duidelijker zijn. Afspraken wat betreft de levering werden niet helemaal goed nagekomen, maar er werd wel meegedacht bij het vinden van een oplossing.
  De kwaliteit van de overkapping is prima, en ik heb er al goed gebruik van kunnen maken vorige week.

 12. Beoordeling 4.5

  Ik had een terrasoverkapping besteld in de showroom, welke ik zelf kon installeren met mijn klusteam. Een goede en complete handleiding kreeg ik meegeleverd, evenals het bevestigingsmateriaal. Het was even een flinke klus, en een van de onderdelen bleek beschadigd te zijn. Na telefonisch contact kreeg ik een nieuw geleverd, welke door Tuinmaximaal zelf werd geinstalleerd. Prima service, ook telefonisch.

 13. Beoordeling 3.5

  Prima product die overkapping. Wat misschien een idee is voor Tuinmaximaal, is om meerdere breedtematen aan te bieden. Ik moest nu die van 4.06 meter bestellen, omdat de 3.06 meter net 10 cm. te smal was. Op zich prima dat je de overkapping zelf op maat kunt maken, maar heb hierdoor extra moeten betalen voor product waarvan ik deel weg heb moeten gooien.

 14. Beoordeling 2.5

  Ik had een overkapping besteld en toen ik deze eindelijk geleverd kreeg, was de kwaliteit prima. Het in elkaar zetten ging goed, en ik heb er nu veel plezier van. Maar… het maken van goede afspraken, daarover ben ik heel wat minder te spreken. Sowieso kloppen de vermelde levertijden op de site niet. Daar staat namelijk dat de levertijd een week is, en ik heb bijna 6 weken moeten wachten, zonder dat er vanuit Tuinmaximaal zelf gebeld werd.
  Ook toen het uiteindelijk geleverd werd ging er van alles mis, want de chauffeur kwam pas aan het eind van de middag, terwijl ‘s ochtends afgesproken was. Kortom, een hoop onnodige stress voor mij door slecht nakomen van afspraken door tuinmaximaal.

 15. Beoordeling 3

  Via de website me overkapping besteld. Snel in huis, en zelf in elkaar gezet. Alleen misten er onderdelen. Gebeld om de niet complete onderdelen terug te sturen, maar dat kon dus niet om een of andere vage reden. Terwijl ik hiervoor betaalt heb!
  Is uiteindelijk opgelost na veel gezeur, maar die service kan echt beter.

 16. Beoordeling 1

  We hadden in de showroom een bestelling geplaatst. De service hier was vriendelijk en uitgebreid. Achteraf bleek dat we niet goed geïnformeerd waren, en dat een serre in onze situatie niet zou werken. Met als gevolg dat de bestelling geannuleerd moest worden. Na een maand heen en weer mailen nog steeds geen geld teruggekregen. Typisch dat levering van een serre binnen een week kan, maar dat het teruggeven van geld waar ze geen recht op hebben, zo lang op zich moet laten wachten.

 17. Beoordeling 4

  Mijn vrouw en ik zijn erg blij met de gang van zaken bij Tuinmaximaal. Wij hebben de overkapping en de glazen deuren door de Tuinmaximaal monteurs laten installeren. Dit ging snel en vakkundig. Een goed product, waar we lang van gaan genieten.

 18. Beoordeling 4

  Alles werd bij ons volgens afspraak op tijd en compleet geleverd. Helemaal gelukkig met onze overkapping.

 19. Beoordeling 3

  Howel ik blij ben met me schuifpui mogen ze van mij de klant beter informeren over het leveren want er stond aangegeven een week levertijd maar dat duurde uiteindelijk 3 weken en dat is misleidende informatie dus duidelijker informatie geven.

 20. Beoordeling 0.5

  Hier ga ik nooit meer naartoe. Na een hoop heen en weer gesteggel doordat dingen niet goed waren opgemeten, heb ik mijn bestelling geannuleerd. Maar deze had ik al betaald. Het heeft weken en weken geduurd voor ik dit terugkreeg, en ik kreeg iedere keer weer een andere smoes waarom het nog niet gebeurd was. Uiteindelijk is het geld terugbetaald, maar ik heb ruim een maand moeten wachten. Als het nou om enkele Euro’s ging ok, maar het ging hier dus wel om een paar duizend Euro…

 21. Beoordeling 4

  Al eerder besteld bij Tuinmaximaal. Deze keer gekozen voor de overkapping. Zelf gemonteerd. Net zoals bij mijn eerdere bestelling is de kwaliteit van de producten die ze aanbieden dik in orde. Ik weet niet of ze de goedkoopste zijn, maar de duurste in ieder geval niet. Prima prijs kwaliteit verhouding.

 22. Beoordeling 4.5

  Ik heb mijn bestelde overkapping zelf in elkaar gezet. Alles was perfect in orde, en mooi op tijd geleverd.Zeer tevreden met dee aanvulling op mijn tuin.

 23. Beoordeling 0.5

  Slecht, slecht, slecht. Site zegt levering binnen 1 week. Dat werd ‘m dus pas 3 weken later. Miste ook een paar onderdelen. Terwijl het hun fout is zit ik met de gebakken peren, en wacht ik nog steeds op reactie van hun kant. Bah…

 24. Beoordeling 4

  Ik had bij Tuinmaximaal een overkapping besteld die aan de voor- en zijkanten open is. Heel degelijk en mooi, en de monteurs die het kwamen installeren deden dit snel en vakkundig. Na afloop ruimden ze de troep meteen op. Aardige monteurs, en erg behulpzaam. Enig minpuntje is het advies van het personeel in de showroom. Deze gaven mij een advies wat betreft afwatering, wat volgens de monteurs helemaal niet kan bij deze overkapping, omdat het teveel water zou zijn. Gelukkig maar dat ik die afwatering nog niet had laten omleggen. De verkopers in de showroom zouden dus beter opgeleid moeten worden, of geen advies moeten geven over dingen waar ze niets van weten. Intussen erg blij met de overkapping, waar ik al heel wat complimenten over heb gekregen.

 25. Beoordeling 5

  Ik kan geen enkel verbeterpunt noemen voor Tuinmaximaal. Alles, van het bestellen tot aan de levering, en de uiteindelijke montage van de overkapping was perfect. Hier kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren.

 26. Beoordeling 4

  De overkapping is bij mij netjes op tijd geleverd. Het werd zelfs naar de achtertuin gebracht! Bestellen via de website ging gemakkelijk. Een klein verbeterpuntje zou misschien de uitleg kunnen zijn. Die mag wat duidelijker.

 27. Beoordeling 4

  Ik en mijn vrouw zijn erg blij met onze veranda van Tuinmaximaal. Het enige waar we tegenaan liepen was de handleiding. Die zou duidelijker mogen.

 28. Beoordeling 5

  Helemaal perfect. Volgens de site werd mijn overkapping binnen een week geleverd en dat was ook zo. Ik heb het meteen de volgende dag volgens de handleiding gemonteerd, en alles ging perfect! Bedankt Tuinmaximaal voor de goede service!

 29. Beoordeling 4.5

  Mijn man en ik hadden een glazen schuifpui besteld die volgens de afspraak is geleverd. We hadden van tevoren verschillende aanbieders vergeleken, en we zijn blij dat we bij Tuinmaximaal hebben besteld. Een mooie schuifpui!

 30. Beoordeling 2.5

  We hebben een mooie overkapping van Tuinmaximaal en zijn ook goed geholpen. Levering is wel een dingetje, duurt lang. En als je dan wat mist, dan ligt daar nog wel een uitdaging voor dit bedrijf. De service kan echt veel beter. Veel bellen en hopen dat je teruggebeld wordt, duurt allemaal erg lang. Echt een verbeterpunt waar ze aan moeten werken. Eind goed, al goed.

 31. Beoordeling 0.5

  Bijzonder ontevreden over dit bedrijf: Aluminium is erg dun, als daar een bak sneeuw op ligt, gaat het nooit goed. Incomplete levering, waardoor de monteurs niet verder konden. Klantenservice is ver te zoeken omdat men simpelweg slecht bereikbaar is en niet terugbelt. Waardeloos.

  Mensen, ik zou hier niet bestellen!

 32. Beoordeling 1

  De kwaliteit van de overkapping is prima. Jammer alleen dat de service zo slecht is. Op de site staat dat de overkapping binnen een week wordt geleverd, maar dat werd na bestelling al heel snel ruim twee weken. Vervolgens werd het incompleet geleverd, en kon ik nog eens extra lang wachten tot de ontbrekende onderdelen geleverd zouden worden. Op protesten werd niet of nauwelijks gereageerd. Ik kreeg eerder de indruk dat ze mij maar lastig vonden. Uiteindelijk na een maand is mijn bestelling compleet. Dus hoewel de overkapping zelf top is, zou ik hier nooit, maar dan ook nooit meer terugkomen.

 33. Beoordeling 2

  Op zich een goed assortiment, maar helaas totaal niet flexibel. Wil je bij je glazen schuifdeuren extra raillengte, dan kan dat alleen als je ook extra deuren afneemt. Ook als je die niet nodig hebt: ‘Dan gooi je die maar weg’ was hun reactie. Je kunt helaas niet naar eigen wensen samenstellen, maar moet gewoon de vastgestelde samenstelling afnemen. Jammer, ik zoek die flexibiliteit voortaan ergens anders.

 34. vorig jaar overkapping gekocht bij tuinmaximaal. de overkapping boog al iets door na montage maar na het kleine beetje sneeuw wat er nu gevallen is buigt deze al ongeveer 5 cm door! weet iemand of dit normaal is? Overkapping is 6 meter breed en 3 diep.
  ziet er in iedergeval niet uit! en of het wel sterk genoeg is bij meer sneeuw? nu is het nog maar een paar centimeter sneeuw…

 35. Beoordeling 4

  Levering volgens afspraak en montage zelf gedaan. Lampjes werkten niet helemaal goed. Totaal gezien tevreden.

 36. Beoordeling 1

  Tot levering ging goed, daarna waren er wat klachten maar die werden niet serieus genomen. het bedrijf is ook zeer slecht bereikbaar! Ze willen alleen maar snel verkopen. Voor mij geen tuinmaximaal meer.

 37. Beoordeling 2.5

  Kreeg de spullen helaas beschadigd binnen. Helaas slechte service en word maar aan het lijntje gehouden.
  Opzich wel mooi product.

 38. Beoordeling 3

  Hele dag vrij genomen maar helaas was de levering totaal niet op de tijd zoals afgesproken. Dat er iets onderweg kan tegenzitten ok, maar doe dan even een belletje!

 39. Beoordeling 3

  Spullen waren beschadigd. Helaas duurde het erg lang voordat er nieuwe kwamen. Uiteindelijk wel oke maar erg klant onvriendelijk. Als alles goed verloopt zal het wel oke zijn.

 40. Beoordeling 1

  De klant staat helaas niet centraal. Ze zijn te druk en de klanten service is waardeloos. De overkapping hangt erg door. Er wordt wel gezegd dat dit geen probleem is maar het zit er niet uit! Is deze constructie eigenlijk wel sterk genoeg..

 41. Beoordeling 5

  Tuinmaximaal heeft een makkelijk te bedienen website, waardoor ik makkelijk mijn keuze heb kunnen maken. De overkapping werd volgens afspraak geleverd, helemaal perfect. Ik ben zeer tevreden met de gang van zaken bij Tuinmaximaal.

 42. Beoordeling 4.5

  De service in de showroom kan nog wel wat verbeterd worden, omdat de medewerkers vaak vragen niet kunnen beantwoorden.
  De handleiding kan ook duidelijker. Uiteindelijk zijn we erin geslaagd de overkapping te plaatsen, en we hebben er erg veel plezier van.
  Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

 43. Beoordeling 1

  Slechte service. Ik heb hier al meer mensen horen klagen over de levering. Die staat natuurlijk op een week levertijd. Nou, ik zit al drie weken te wachten op missende onderdelen, en hoor maar niks. Ook geen tegemoetkoming van hun kant. Ontevreden.

 44. Beoordeling 4

  Van begin tot eind een goede ervaring met Tuinmaximaal. De overkapping staat er nog maar anderhalve maand, dus het is natuurlijk afwachten hoe lang het meegaat, maar tot dusver ben ik erg tevreden.

 45. Beoordeling 2.5

  Ik heb mijn overkapping in de showroom besteld. Opvallend was de slechte kennis van de verkopers wat betreft de producten die ze verkopen. Ik kreeg de overkapping op tijd geleverd, alleen bleken er maar vijf in plaats van zeven ramen ingeladen te zijn, terwijl ik iemand had geregeld om te helpen. Dit is natuurlijk een fout van het magazijn van Tuinmaximaal, maar op mijn vraag of Tuinmaximaal mij kon helpen met het plaatsen van de twee laatste ramen (want 60kg per raam) kreeg ik als antwoord dat dit niet tot de werkzaamheden behoort van degenen die de ruiten komen brengen. Ik ben erg blij met het eindresultaat van mijn glazen overkapping, maar die service kan echt beter.

 46. Beoordeling 5

  Onze overkapping werd heel vakkundig geplaatst door de monteurs van Tuinmaximaal, en we kunnen daar niets op aanmerken. De afwerking is perfect bij de zijwanden. Een prima prijs voor een goede kwaliteit overkapping. Wij zijn erg tevreden.

 47. Beoordeling 4

  Alles volgens afspraak ontvangen. De bezorgers gedroegen zich professioneel en mane nog even de tijd om een en ander uit te leggen. Zelf de montage gedaan, maar wat wel had gemogen is dat Tuinmaximaal een extra tube kit meelevert. Een tube was echt te weinig.

 48. Beoordeling 4.5

  Ik was blij verrast door de kwaliteit en service. Ik had mijn bestelling snel in huis, en de chaufeur heeft nagekeken of alles compleet was. De handleiding was duidelijk, dus de overkapping stond er binnen de kortste keren. Zou hier zeker nog eens bestellen.

 49. Beoordeling 2.5

  Mijn bestelling werd wel op tijd geleverd. Alleen het railsysteem bleek de verkeerde kleur. De afspraak voor de juiste kleur werd niet goed nagekomen. Ik had gerekend op ‘s ochtends, maar het werd uiteindelijk eind van de middag.
  Verder wel tevreden met m’n aankoop.

 50. Beoordeling 4

  Wij hebben de overkapping laten installeren door de Tuinmaximaal monteurs. Goede kwaliteit, de prijs is te doen, en de service was prima. Een fijne ervaring en een mooie overkapping rijker.

 51. Beoordeling 4

  Na mijn bezoek aan de showroom had ik wat twijfels. Het advies wat je daar krijgt is niet best. Jonge meiden die veel moeite hebben met het beantwoorden van vragen. Toch besloten om mijn overkapping bij Tuinmaximaal te bestellen. Ik kreeg het op tijd geleverd, het was netjes verpakt en de chauffeur nam de tijd om alles te controleren. Ik heb de overkapping zelf in elkaar gezet, wat helaas nogal wat moeite kostte, vanwege de onduidelijke handleiding. Uiteindelijk is het toch gelukt, en ik ben erg blij met het resultaat.

 52. Beoordeling 2.5

  Gekozen voor een overkapping en de montage zelf gedaan. De kwaliteit blijkt ok te zijn. De service was minder. Met name het niet nakomen van gemaakte afspraken viel mij een beetje tegen. Ook had de handleiding duidelijker gekund.
  Maar al met al wel tevreden.

 53. Beoordeling 3

  Fantastische overkapping besteld, welke in elkaar werd gezet door aardige monteurs. De levering was in orde. Maar… wanneer je belt naar het bedrijf met een vraag word je van het kastje naar de muur gestuurd. Geen duidelijk antwoorden, en terugbellen ho maar. Daar valt nog veel te winnen voor dit bedrijf.

 54. Beoordeling 5

  Mijn overkapping werd op tijd geleverd. Werd zelfs van tevoren gebeld. Mijn bestelling werd netjes de tuin binnengebracht. Ik ben zeer te spreken over de prijs kwaliteitsverhouding en de geleverde service.

 55. Beoordeling 4.5

  De levering van onze schuifpui was volgens afspraak. Alles werd gecontroleerd, en nu hebben we heel veel plezier van onze glazen schuifpui.

 56. Beoordeling 4.5

  Blijkbaar was het nogal administratieve rompslomp om onderdelen die verkeerd geleverd waren om te ruilen. Dat kan dus sneller. Verder ben ik alleen maar positief over Tuinmaximaal, over de kwaliteit, de service en het nakomen van gemaakte afspraken. Ik kan dit iederen aanbevelen.

 57. Beoordeling 3

  Blij met min overkapping, alleen de beschrijving mag echt duidelijker. Er zat een deukje in een stalen balk, waardor het moeilijk was om die in te schuiven. Dat heb ik met wat geweld moeten doen. Extra schroeven meeleveren was fijn geweest.

 58. Beoordeling 2.5

  Inmiddels is het al een paar maanden geleden dat de overkapping van Tuinmaximaal bij ons geplaatst is. Deze werd snel geleverd. Alleen nu blijkt dat we een extra staander hadden moeten plaatsen, want de overkapping begint in het midden iets door te zakken. Ze hadden ons wel mogen vertellen dat dit kan gebeuren wanneer er glasplaten op liggen. Die staander hebben we nu dan wel besteld, maar slecht dat er vanuit Tuinmaximaal niet een beter advies is gekomen. Nu kunnen we de hele boel weer overhoop halen om die staander te plaatsen 🙁

 59. Beoordeling 5

  Ik had een overkapping met schuifdeuren besteld, en deze zelf opgehaald en gemonteerd. De handleiding was duidelijk en makkelijk te volgen. Alleen het stukje over de borstels die geplaatst moeten worden had misschien wat beter uitgelegd kunnen worden. Nu monteerde ik ze in eerste instantie aan de verkeerde kant.
  Verder is de prijs-kwaliteitverhouding prima.

 60. Beoordeling 3

  Over all wel redelijk positief over Tuinmaximaal. De levering was goed op tijd, daar heb ik geen aanmerkingen over. Kwaliteit van de overkapping is goed, maar het in elkaar zetten bleek lastiger dan verwacht, omdat er niks in de beschrijving stond over de twee lengtes van de kopse kant strippen. Deze waren namelijk verschillend. Uiteindelijk ben ik er zelf uitgekomen, want ze zijn lastig te bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *