Verasol voor uw hoogwaardige Verasol terrasoverkapping.

1.5 van 3 beoordelingen

Verasol heeft ruime ervaring in de productie en verkoop van een hoogwaardig aluminium Verasol overkapping. Verasol richt zich alleen op de Verasol terrasoverkapping en bijbehorende producten, maar wel in diverse uitvoeringsniveaus.

Voor ieder wat wils, van instapmodel tot luxe veranda. De profielen van gecoat aluminium zijn onderhoudsarm en aantrekkelijk geprijsd. Zonder extra kosten word de Verasol terrasoverkapping op gewenste maat geleverd via een uitgebreid dealernetwerk. Deze dealer kan de Verasol overkapping voor de klant opbouwen, maar het is ook mogelijk de veranda zelf te monteren met behulp van een montagehandleiding en montagefilm. Op de Verasol terrasoverkappingen geeft Verasol 10 jaar garantie, op aanvraag kan ook een statische onderbouwing afgegeven worden.

Het assortiment omvat standaard afmetingen, waarbij er keuzes gemaakt kunnen worden voor kleur, soort dakbedekking, vorm van de gootsierlijst en eventueel een maximale overspanning van 7m goot op 2 palen. Tot slot is het mogelijk de veranda’s met allerlei opties uit te breiden, zoals onderdakzonwering, aluminium kozijnen, een booglatei en glasschuifwanden. Ook een Verasol overkapping als carport – met gebogen dakconstructie – behoort tot de mogelijkheden.

4 beoordelingen van “Verasol voor uw hoogwaardige Verasol terrasoverkapping.

 1. Beoordeling 0.5

  Prijsvechters!!

  Lak kwaliteit laat te wensen over en er zitten overal bultjes onder, gereclameerd bij de dealer en werd mij verteld dat dit binnen de marge van de kwaliteit licht.
  Overkapping staat scheef en daardoor kan de onderzonwering niet goed lopen, ook hier weer een gepaste smoes voor (uitbouw keuken loopt niet haaks) wil dit zeggen dat de tuinkamer dan niet haaks hoeft te staan???
  Verlichting al een aantal keer kapot geweest nu door een ander bedrijf een hele nieuwe led lampen set laten plaatsen omdat de dealer hiervoor niet meer kon komen.
  Mijn klachten bij Verasol neer gelegd maar verweizen mij terug naar de dealer

 2. Beoordeling 2

  Bij Veranda’s Roden in 2017 een greenline veranda van Verasol laten plaatsen. Bij het plaatsen geen goede aansluiting gemonteerd op gedeeltelijk houten gevel. Bleek later (ruim binnen één jaar) ook te lekken. Ondanks diverse telefoontjes en mailtjes, ook via hoofdkantoor van Verasol bleef afdoende reparatie achterwege. (Beste deal garantie?) Werd steeds met een kluitje in het riet gestuurd. Omdat het lekken aanhield zelf maatregelen getroffen en lekkage gerepareerd .Op mijn voorstel die materiaalkosten dan te vergoeden is nooit gereageerd. Conclusie: Alles prima in orde wat betreft verkoop en levering. Garantie op eigen gemaakte fouten : NIET.

 3. Wij hebben het type profiline veranda met glazen dak besteld van 6 meter breed. Kon mooi op 2 staanders. Hierbij glazen wanden en een zonwering eronder.
  Goed advies gehad en mooie kleur kunnen kiezen, soort brons. Hierna werd er thuis ingemeten. Na het inmeten ongeveer 6 weken moeten wachten, maar toen stond hij ook in 2 dagen.
  Tot nu toe zeer blij met het eindresultaat.

 4. Beoordeling 2

  Ik had een veranda met glazen schuifwand besteld. De installatie ervan werd in die mate slecht gedaan, dat ik weigerde dit te accepteren. Bleek dat niet de juiste onderdelen waren geleverd. Ik heb hierover meerdere malen contact gehad met Verasol. Echter, ik werd hierbij zo lang aan het lijntje gehouden, dat ik ben gaan twijfelen aan de betrouwbaarheid. Uiteindelijk is de juiste schuifwand geplaatst, maar ik ben toch niet 100% tevreden. Ook heb ik mijn vraagtekens hoe het met de garantie zit. Deze vraag heb ik voorgelegd aan Verasol, maar ondanks diverse mails, hoor ik niks van ze. Had ik maar ergens anders een schuifwand besteld…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *