Verasol voor uw hoogwaardige Verasol terrasoverkapping.

2.5 van 3 beoordelingen

Verasol heeft ruime ervaring in de productie en verkoop van een hoogwaardig aluminium Verasol overkapping. Verasol richt zich alleen op de Verasol terrasoverkapping en bijbehorende producten, maar wel in diverse uitvoeringsniveaus.

Voor ieder wat wils, van instapmodel tot luxe veranda. De profielen van gecoat aluminium zijn onderhoudsarm en aantrekkelijk geprijsd. Zonder extra kosten word de Verasol terrasoverkapping op gewenste maat geleverd via een uitgebreid dealernetwerk. Deze dealer kan de Verasol overkapping voor de klant opbouwen, maar het is ook mogelijk de veranda zelf te monteren met behulp van een montagehandleiding en montagefilm. Op de Verasol terrasoverkappingen geeft Verasol 10 jaar garantie, op aanvraag kan ook een statische onderbouwing afgegeven worden.

Het assortiment omvat standaard afmetingen, waarbij er keuzes gemaakt kunnen worden voor kleur, soort dakbedekking, vorm van de gootsierlijst en eventueel een maximale overspanning van 7m goot op 2 palen. Tot slot is het mogelijk de veranda’s met allerlei opties uit te breiden, zoals onderdakzonwering, aluminium kozijnen, een booglatei en glasschuifwanden. Ook een Verasol overkapping als carport – met gebogen dakconstructie – behoort tot de mogelijkheden.

11 beoordelingen van “Verasol voor uw hoogwaardige Verasol terrasoverkapping.

 1. Beoordeling 5

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met onze veranda van Verasol geplaatst door Verasol Tiel. Hij is in juli 2020 geplaatst en we hebben er inmiddels bijna een jaar veel plezier van. De veranda is heel goed aangesloten aan de gevel van ons huis, waardoor alles onder de gevel heerlijk droog blijft. Afgelopen winter hebben we door eigen dommigheid een probleem veroorzaakt met de zonwering onder de veranda. Verasol Tiel heeft dit keurig opgelost en geen rekening gestuurd. Ik kan dus niet anders zeggen dan dat de service van dit bedrijf uitstekend is. We hebben nu helaas wel één van de 6 LED lampjes stuk, dus even afwachten hoe dit wordt opgelost.

  • Goededag. Hoe hebben zij uw gevelaansluiting gemaakt waardoor deze lekvrij blijft? Bij mij is deze alleen afgekit en heb dus lekkages van doorslag opstuwend water. Zou graag een foto van u Willem zien als u dat zou willen plaatsen

 2. Wij hebben bij Verasol Tiel slechte ervaring na plaatsen van overkapping. Het aluminium zat erg onder de vette vingers, de verlichting werd niet aangesloten en de tegels werden niet teruggeplaatst bij de afvoer. Na een klacht ingediend te hebben, werd door hen aangegeven dat ze dit tegen ons gezegd hebben en getekend hebben. Ze zijn bereid eea tegen meerprijs op te lossen voor een paar honderd euro! Ook werkt de verlichting erg slecht; op een kanaal. Had ik maar bij een ander bedrijf dit besteld. Je komt er met dit bedrijf niet uit!

 3. Wij hebben bij Verasol Tiel slechte ervaring na plaatsen van overkapping. Het aluminium zat erg onder de verte vingers, de verlichting werd niet aangesloten en de tegels werden niet teruggeplaatst bij de afvoer. Na een klacht ingediend te hebben, werd gezicht dat ze dit tegen ons gezegd hebben en dat ze eea tegen meerprijs willen doen voor een paar honderd euro! Ook werkt de verlichting erg slecht; op een kanaal. Had ik maar bij een ander bedrijf dit besteld. Je komt er met dit bedrijf niet uit!

 4. Verasol tilburg
  Zelfde verhaal. Word aan het lijntje gehouden.
  Problemen worden niet opgelost .
  Nooit meer verasol.
  Zal het ook iedereen afraden

 5. Ook helemaal niet tevreden over verasol ben nu een half jaar bezig om mijn klacht op te lossen met mijn verlichting in de overkapping. Maar krijg tot nu toe helemaal geen reactie. Dealer veranda home stuurt me weer door naar verasol. Wird idd zo van het kastje naar de muur gestuurd. Ben na een half jaar radeloos en kwaad weet niet waar ik nog naar toe jan mailen of bellen

 6. Voor ons nooit meer verasol(Oldenzaal)
  Word bij klachten van het kastje naar de muur gestuurd.
  Elke keer is diegene die er over gaat niet aanwezig(zal notitie maken en u word gebeld door desbetreffende)word er elke keer gezegd
  Na 6 telefoontjes te hebben gepleegd zeiden ze dat ik beter kon mailen ,dan kreeg ik binnen 24 uur antwoord.
  -overkapping paste niet(moesten hem uiteindelijk zelf passend maken door een stuk uit de schutting te halen.
  -moest betonpoeren betalen die ik niet eens in de grond heb liggen maar 3 beton tegels
  ( €100) heeft mij dit gekost
  -bedrading hadden ze niet bij zich om de screen aan te sluiten(hebben we uiteindelijk zelf moeten doen.
  -zelf verlengsnoer gegeven en hebben ze de bedrading boven op de overkapping gelegd i.p.v. in de staanders.
  En zo kan ik nog wel even doorgaan

  Uiteindelijk de tweede screen niet bij verasol (Oldenzaal) besteld maar bij shadow in Almelo
  Top service en hebben uiteindelijk de screen die we al hadden hangen afgesteld want ook dat hadden ze bij verasol in Oldenzaal niet gedaan.
  Voor mij dus nooit niet meer naar Oldenzaal
  RAAD IEDEREEN AAN OM NAAR SHADOW IN ALMELO TE GAAN

  TOP SERVICE?

 7. Ik ben zeer ontevreden over de behandeling in Oldenzaal,klantonvriendelijk,na diverse mails krijg je na 2 weken een mail terug ik zou maar foto’s sturen en alles opmeten ??? Nou ik wil iets kopen en niet verkopen ,uiteindelijk een erg vriendelijke vertegenwoordiger langs geweest,maar helaas werd deze ziek. Dus van Filiaal gewisseld. Voor ons nooit meer Oldenzaal. !!!!!!!!!!!!

 8. Beoordeling 0.5

  Prijsvechters!!

  Lak kwaliteit laat te wensen over en er zitten overal bultjes onder, gereclameerd bij de dealer en werd mij verteld dat dit binnen de marge van de kwaliteit licht.
  Overkapping staat scheef en daardoor kan de onderzonwering niet goed lopen, ook hier weer een gepaste smoes voor (uitbouw keuken loopt niet haaks) wil dit zeggen dat de tuinkamer dan niet haaks hoeft te staan???
  Verlichting al een aantal keer kapot geweest nu door een ander bedrijf een hele nieuwe led lampen set laten plaatsen omdat de dealer hiervoor niet meer kon komen.
  Mijn klachten bij Verasol neer gelegd maar verweizen mij terug naar de dealer

 9. Beoordeling 2

  Bij Veranda’s Roden in 2017 een greenline veranda van Verasol laten plaatsen. Bij het plaatsen geen goede aansluiting gemonteerd op gedeeltelijk houten gevel. Bleek later (ruim binnen één jaar) ook te lekken. Ondanks diverse telefoontjes en mailtjes, ook via hoofdkantoor van Verasol bleef afdoende reparatie achterwege. (Beste deal garantie?) Werd steeds met een kluitje in het riet gestuurd. Omdat het lekken aanhield zelf maatregelen getroffen en lekkage gerepareerd .Op mijn voorstel die materiaalkosten dan te vergoeden is nooit gereageerd. Conclusie: Alles prima in orde wat betreft verkoop en levering. Garantie op eigen gemaakte fouten : NIET.

 10. Wij hebben het type profiline veranda met glazen dak besteld van 6 meter breed. Kon mooi op 2 staanders. Hierbij glazen wanden en een zonwering eronder.
  Goed advies gehad en mooie kleur kunnen kiezen, soort brons. Hierna werd er thuis ingemeten. Na het inmeten ongeveer 6 weken moeten wachten, maar toen stond hij ook in 2 dagen.
  Tot nu toe zeer blij met het eindresultaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *