Verasol voor uw hoogwaardige Verasol terrasoverkapping.

Verasol heeft ruime ervaring in de productie en verkoop van een hoogwaardig aluminium Verasol overkapping. Verasol richt zich alleen op de Verasol terrasoverkapping en bijbehorende producten, maar wel in diverse uitvoeringsniveaus.

Voor ieder wat wils, van instapmodel tot luxe veranda. De profielen van gecoat aluminium zijn onderhoudsarm en aantrekkelijk geprijsd. Zonder extra kosten word de Verasol terrasoverkapping op gewenste maat geleverd via een uitgebreid dealernetwerk. Deze dealer kan de Verasol overkapping voor de klant opbouwen, maar het is ook mogelijk de veranda zelf te monteren met behulp van een montagehandleiding en montagefilm. Op de Verasol terrasoverkappingen geeft Verasol 10 jaar garantie, op aanvraag kan ook een statische onderbouwing afgegeven worden.

Het assortiment omvat standaard afmetingen, waarbij er keuzes gemaakt kunnen worden voor kleur, soort dakbedekking, vorm van de gootsierlijst en eventueel een maximale overspanning van 7m goot op 2 palen. Tot slot is het mogelijk de veranda’s met allerlei opties uit te breiden, zoals onderdakzonwering, aluminium kozijnen, een booglatei en glasschuifwanden. Ook een Verasol overkapping als carport – met gebogen dakconstructie – behoort tot de mogelijkheden.

2 beoordelingen van “Verasol voor uw hoogwaardige Verasol terrasoverkapping.

  1. Wij hebben het type profiline veranda met glazen dak besteld van 6 meter breed. Kon mooi op 2 staanders. Hierbij glazen wanden en een zonwering eronder.
    Goed advies gehad en mooie kleur kunnen kiezen, soort brons. Hierna werd er thuis ingemeten. Na het inmeten ongeveer 6 weken moeten wachten, maar toen stond hij ook in 2 dagen.
    Tot nu toe zeer blij met het eindresultaat.

  2. Beoordeling 2

    Ik had een veranda met glazen schuifwand besteld. De installatie ervan werd in die mate slecht gedaan, dat ik weigerde dit te accepteren. Bleek dat niet de juiste onderdelen waren geleverd. Ik heb hierover meerdere malen contact gehad met Verasol. Echter, ik werd hierbij zo lang aan het lijntje gehouden, dat ik ben gaan twijfelen aan de betrouwbaarheid. Uiteindelijk is de juiste schuifwand geplaatst, maar ik ben toch niet 100% tevreden. Ook heb ik mijn vraagtekens hoe het met de garantie zit. Deze vraag heb ik voorgelegd aan Verasol, maar ondanks diverse mails, hoor ik niks van ze. Had ik maar ergens anders een schuifwand besteld…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *