AG Plastics voor al uw aluminium terrasoverkappingen.

Hoewel AG Plastics (de naam zegt het al) vooral bekend staat als producent en leverancier van kunststofproducten voor de doe-het-zelf-markt en de bouwsector, hebben ze ook een eigen lijn van aluminium terrasoverkappingen in het productgamma. AG Plastics is met haar producten marktleider in België, maar ze leveren ook in meer dan 20 landen binnen Europa.
AG Plastics heeft onder de namen Climax, Climalite en Climalux een eigen lijn van aluminium terrasoverkappingen op de markt gebracht. Een uitbreiding voor uw woning als pergola, carport of terrasoverkapping.
De terrasoverkappingen zijn een zelfdragend aluminium systeem dat voorzien kan worden van 16mm polycarbonaat platen of 8mm of 10mm glaspanelen. Standaard leverbaar in 6 kleuren, andere kleuren uiteraard ook mogelijk, zij het tegen meerprijs en een langere levertijd. Bij afname van een standaardmaat kan er binnen een week uit voorraad geleverd worden. De terrasoverkapping wordt altijd als een complete montageset geleverd, dus inclusief alle montagemateriaal om de overkapping compleet op te bouwen. Groot pluspunt van de overkappingen is dat de hellingshoek van het dak kan variëren tussen 5 en 45 graden.
Tevens leverbaar is de GDC-goot die een vrije overspanning van 7m op twee palen mogelijk maakt. Geen storende tussenstaanders onder de goot noodzakelijk. En natuurlijk zijn de terrasoverkappingen van AG Plastics uit te breiden met extra producten, zoals LED-verlichting en glazen schuifdeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *