Alle voordelen van een Aluxe veranda of Aluxe terrasoverkapping.

Gevestigd in Duitsland is Aluxe inmiddels ook een belangrijke speler op de markt voor terrasoverkappingen in Nedereland. Ook Aluxe speelt in op de trend in de markt om meer buiten te leven en langer te genieten van tuin en terras. Door de Aluxe veranda daken kan het buitenseizoen verlengd worden en daarbij speelt verdere aankleding van de Aluxe terrasoverkapping toenemend een belangrijke rol.

Aluxe levert haar terrasoverkappingen / Aluxe Veranda daken in diverse vormen en uitvoeringen, van Trendline via Topline en Premiumline naar Ultraline. Bij elke volgende uitvoering heeft u nieuwe mogelijkheden om uit te kiezen en zo de Aluxe terrasoverkapping luxer en mooier afgewerkt te kopen.
Zo bestaat er de mogelijkheid met een versterkte goot een vrije overspanning van 7m op 2 staanders te realiseren. De Ultraline is een Aluxe overkapping zonder hellingshoek, voorzien van 8mm gelaagd glas. De aluminium profielen zijn voorzien van een coating in diverse standaardkleuren. Daarmee is de Aluxe overkapping onderhoudsarm te noemen.

De Aluxe terrasoverkapping kan verder voorzien worden van glazen schuifwanden, aluminium wanden, schuttingen en markiezen, alles modulair uitbreidbaar. Zo kan de klant de investering in het buitenleven gespreid laten uitvoeren dankzij de Aluxe Veranda.

1 beoordelingen van “Alle voordelen van een Aluxe veranda of Aluxe terrasoverkapping.

 1. Beste meneer/mevrouw,

  wij hebben een aluxe toplijn in de kleur 9010 poedercoat
  Graag een offerte voor een glazen schuifwand met de volgende maat
  hoogte 2.16 meter breed 5.67,5 meter tussen de palen.
  Graag een slot in de deur.
  Een geleider onder met waterkering.
  3 deuren per kant in open toestand.
  Ook graag een offerte voor 2x zijspie
  met een hoogte aan de hoge zijde van 48 cm dat is de maat waar het glas moet ophouden en het frame aan de onderzijde begint ivm plaatsing naast een muur.
  hoogte voorzijde 2.25 meter binnenzijde paal
  diepte 2.91 meter .

  Met vriendelijke groet,

  A de Kruijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *