Gardendreams voor een veelzijdig Gardendreams terrasoverkapping assortiment.

1.5 van 4 beoordelingen

Gardendreams is binnen Europa een speler van formaat op de markt voor terrasoverkappingen en aanverwante producten. Via een uitgebreid dealernetwerkt word de Gardendreams overkapping aan de consumenten verkocht. Gardendreams levert de profielen van de Gardendreams terrasoverkapping in een zware uitvoering van aluminium, wat betekent dat de draagkracht bijzonder goed is. Handig bijvoorbeeld in gebieden waar veel sneeuw valt.

Gardendreams heeft een veelzijdig assortiment en probeert dit ook voortdurend uit te breiden met nieuwe productontwikkeling. Gardendreams levert naast standaardmaten ook maatwerk voor de Gardendreams overkapping zonder meerprijs, hetzij aan de dealer, hetzij dat de klant de overkapping zelf opbouwt. Er hoeft niet meer gezaagd te worden.

De Gardendreams terrasoverkapping voldoen strenge bouwvoorschriften, zoals bijvoorbeeld de NEN-EN 1090 norm. De Gardendreams terrasoverkapping is in verschillende varianten en uitvoeringen verkrijgbaar, steeds toenemend in mogelijkheden van uitrustingsniveau. Zo is er keuze in type goot, verschillende kleurvarianten, varianten in polycarbonaat platen of glasplaten, enz. Gardendreams levert ook een aantal vrijstaande varianten van de verandadaken. En verder natuurlijk een aantal accessoires zoals LED-spots en verwarming in de Gardendreams overkapping.

5 beoordelingen van “Gardendreams voor een veelzijdig Gardendreams terrasoverkapping assortiment.

 1. Beoordeling 0.5

  Onze Gardendreams veranda is gekocht via Groenconcepten.nu. Net als onderstaande 2 reviewers hebben wij een lekkage. Ook onze veranda is geplaatst door het montagebedrijf (Montage Masters) waar Gardendreams zaken meedoet. Na ruim 15 maanden hebben wij nog steeds een lekkage. Na 14 maanden en heel veel e-mails is Montage Masters eindelijk langsgeweest, maar dit heeft het probleem niet opgelost. Ook nu weer meerdere e-mails verstuurd.
  Wij hebben hier een potentieel gevaarlijke situatie, omdat onze veranda ook verlichting heeft. Wij durven geen gebruik te maken van de verlichting.

  Alle 3 bedrijven doen erg weinig moeite om ons probleem op te lossen.

 2. Beoordeling 0.5

  SLECHT!
  Gardendreams neemt niet hun verantwoordelijkheid in onze zaak! We hebben vanaf dag 1 lekkage die na 6 maanden nog steeds niet is opgelost. Ze verwijzen ons naar het montage bedrijf, die ZIJ in dienst hebben genomen. Wij hebben een koopovereenkomst met Gardendreams!
  Veel geld betaald voor veel ellende!
  Ze laten ons letterlijk en figuurlijk in de kou.
  Dit gaat een rechtzaak worden!

 3. Beoordeling 0.5

  Niet mee in zee gaan! Drama! Product is goed, maar montagedienst die ze inschakelen is echt beneden alle peil! Reeds een half jaar zitten wij al met lekkage en nog steeds niet opgelost. Ze blijven maar kitten! Amateurs zijn het. We hebben nu schade aan de inrichting van de tuinkamer en ook hier geven ze geen gehoor! Blijf maar weg bij dit bedrijf!

 4. GARDEN DREAM wordt NACHTMERRIE.
  4 jaar geleden geplaatst op advies composiet planken ik gedeelte zijwanden.
  Zijn nu helemaal kromgetrokken enorme lekkage
  heb hier veel correspondentie over gevoerd nul op rekest.
  Nu zelf de wand er uitgehaald en blijkt dat er geen mm speling was voor het krimpen en uitzetten.
  Planken krom en gescheurd. Zeer slechte ervaring. Van mij geen enkele ster.

 5. Beoordeling 5

  Erg tevreden over onze tuinkamer met glasschuifwand.
  Wij waren nogal huiverig met betrekking tot de wielophanging.
  Gelukkig hebben ze nu andere wieltjes die bij de wanden geleverd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *