Pallazzo om het hele jaar buiten te genieten

Pallazzo produceert al 20 jaar terrasoverkappingen, schuifdeuren en wintertuinen. Dit doen ze uit verschillende vestigingen over heel Europa zoals België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Pallazzo overkappingen zijn voorzien van de benodigde keurmerken en certificeringen zoals het CE- en Qualicaot keurmerk.

Pallazzo biedt diverse terrasoverkappingen aan zoals de sQope, LOUNGE, XL AVENTA en de 150 SL. Al deze diverse stijlen zijn beschikbaar in 9 verschillende standaardkleuren. In combinatie met de glazen schuifwanden, zonwering en verlichting kan een terrasoverkapping naar wens worden aangeschaft. De verschillende opties worden allemaal tentoongesteld in Pallazzo ’s showroom en eigen gemaakte brochure.

De Pallazo LOUNGE is een speciale terrasoverkapping waarvan het dak niet, zoals alle andere terrasoverkappingen die ze aanbieden, bestaat uit glas of polycarbonaat maar uit aluminium lamellen. Deze lamellen kunnen gepast verder open of dicht geschoven worden, zodat de hoeveelheid lichtinval zelf bepaald kan worden. De verschillende stijlen en kleuren van de Pallazzo terrasoverkappingen geven de ruimte om de juiste stijl bij de woning uit te kiezen. Pallazzo ‘s grootste terrasoverkapping is een terrasoverkapping met een vrije overspanning van 7 meter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *