Solundo.nl De specialist in zelfbouw overkappingen

Solundo is officieel dealer van Sunrooms®. Zij staan bekend om de hoogwaardige en duurzame materialen die worden gebruikt. Doordat het aluminium van de overkappingen behandeld wordt middels poedercoating, kan een mooie kleur en kwalitatieve afwerking jarenlang worden gegarandeerd.  Door het gebruik van polycarbonaat in de platen, ontstaat een product dat dankzij de stevige structuur bestand is tegen alle weersinvloeden.

Op de website kan de overkapping geheel zelf worden samengesteld. Door gebruik te maken van de handige filters toont de site de oplossingen die aansluiten bij uw wensen. Er kunnen diverse stijlen, kleuren, maten en dakplaten worden gekozen, waardoor de overkapping exact bij uw visie past. Op de site kan de overkapping ook worden uitgebreid met glazen schuifdeuren, waardoor u het hele jaar buiten kunt zitten!

De levering van de overkapping vindt plaats als een compleet bouwpakket. Dankzij de uitgebreide montagehandleiding, is het plaatsen van de overkapping relatief eenvoudig te doen. Alhoewel ze zelf geen montage aanbieden, kunt u ze wel benaderen voor advies indien u er niet uit komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *