Verano levert uw Verano terrasoverkapping.

0.5 van 2 beoordelingen

Al ruim 25 jaar is Verano actief op de markt voor zonweringsproducten in de breedste zin van het woord: binnen- en buitenzonwering, buitenleven producten en dus ook de aluminium  Verano terrasoverkapping. Verano streeft ernaar de consument zo comfortabel mogelijk te laten wonen, zowel binnen als buiten.

De ontwikkeling en productie vindt plaats in eigen huis, een Verano overkapping garandeert optimale kwaliteit en een snelle levering. De producten van Verano worden in binnen- en buitenland verkocht via een uitgebreid dealerkanaal. De consument heeft de mogelijkheid de Verano terrasoverkapping in de showroom van dealers te bekijken. Ook verzorgen de dealers de montage van de Verano terrasoverkapping.
Verano kent binnen haar assortiment Verano overkappingen in 4 varianten, van instap tot luxe uitvoering, variërend in prijs en uitbreidingsmogelijkheden: sfeervolle verlichting, zonwering, glaswanden en ritsscreens. De Verano overkapping word uitsluitend als maatwerk aangeboden, niet als doe-het-zelf pakket.

Standaard levert Verano kwaliteit terrasoverkappingen met 5 jaar fabrieksgarantie. De Verano Kwaliteit terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-keurmerk, waarmee ze voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen.

10 beoordelingen van “Verano levert uw Verano terrasoverkapping.

 1. Rolgordijn ziet er goed uit maar ben een paar uur bezig geweest om hem op ca 3 meter hoogte te installeren. Er zat geen installatietoelichting bij. En toen ik het dan toch maar van internet gehaald had bleek het plaatje niet te kloppen met mijn ophangsysteem. Het leek alsof je, net als bij andere rolgordijnen, de rol iets moet indrukken om hem in de ophanglipjes die ik aan het kozijn had geschroefd te kunnen krijgen. Maar dat lukte dus niet en daarom geprobeerd de klantenservice aan de lijn te krijgen. Maar daar moest ik mijn vraag maar mailen! Uiteindelijk waren ze bereid iemand zsm terug te laten bellen. Een dag later nog niets gehoord. Opnieuw aan de slag. Na de beugels 2 x te hebben verzet kwam ik op het idee om aan een ring te draaien (die erg stroef verliep). Die stond niet in de toelichting en heb ik ook nog nooit aangetroffen (heb al heel wat rolgordijnen opgehangen). En ja hoor er verscheen een openingetje waar ik het lipje in moest duwen. Voor zo’n kostbaar product een dikke onvoldoende. Mijn advies is dan ook kies een ander merk.

   Rolgordijn-Factuur.pdf

 2. Beoordeling 2

  Op 12 januari 2022 hebben wij een Tumba terrasoverkapping buj Zon en Scherm Ijsselstein gekocht.
  Deze zou zo goed als geluidloos moeten uitlopen. Vanaf het begin loopt het doek uit de geleiding en is ongetwijfeld gerekt. Door het mechanisme spant de voorstijl het doek op. ‘
  Echter dee voorstijl is allengs krommer geworden, waarvan Verano via de leverancier zegt dat dat zo hoort.
  De steunbalk annex lichtlijst wordt u via het uitlopen voortdurend geraakt. Ook de geleiding met het uitlopende doek maakt een gruwelijk lawaai, dat huizenver te horen is.
  Contact met Verano zoeken helpt niet: je wordt terugverwezen naar de leverancier: Zon en Scherm Ijsselstein.
  Vrij vertaald: dit is een uitermate slecht produkt en als wij dit geweten hadden was het absoluut nooit gekocht. Slechter kan het al niet.
  De leverancier maakt voortdurend excuses en verwijst stelselmatig naa Verano. Echter daar hebben wij geen zaken mee gedaan.

  Wij willen nu die Tumba eraf laten halen. Bijna 2 jaar ellende kan niet zo zijn.

  Nooit meer zo een produkt. Uitermate slecht.

   Zon-en-Scherm-Verano-Tumba.pdf

 3. Beoordeling 0.5

  We hebben een tumba zonwering gekocht 2 stuks 14000 euro!. Een en al ellende voor zń prijs. En dan bel je met Verano de leverancier om het probleem uit te leggen wordt je niet geholpen omdat ze alleen partners doorverbinden.

  Koop geen product van Verano,we zullen dit zoveel mogelijk bekend maken. Het systeem rolt bij ons niet meer op en staat niet meer strak uitgerold de zonwering. Nog nooit zń slechte service meegemaakt, maar we gaan op verder onderzoek uit.

 4. Wij hebben in 2016 een zonnescherm van verano,sinds die tijd alleen maar ergenis,het is een bovenzonnescherm anders was het helemaal een drama
  Van af het begin geen mooi strak doek,al vervangen monteur geweest,haaks gezet afgesteld noem maar op
  Helpt niks niemand doet wat,ik dacht ik geef het op ik wen er wel aan ,helaas weer mooi weer en ik erger me steeds weer aan die slappe doek maar ja wat kan ik nog doen,gewoon 3500 euro gekost mag je ook niks van verwachten toch.
  Afz F v M

 5. Wij zijn tweede bewoners van een huis waar de glazen schuifpanelen door Verano geleverd zijn. Na enkele jaren gaan de kogellagertje onder de panelen stuk. Deze zouden gemakkelijk zelf te vervangen zijn, mist Verano de kogellagertjes levert. Dit doen zij niet. Zij leveren alleen het hele geleidingssyteem, via een dealer, waarvoor je dan 70 euro per paneel moet betalen. Hoe gemakkelijk zouden ze de kogellagertjes kunnen leveren????

 6. Koop nooit geen Verano rolluiken want als er iets aan mankeert is de firma Boer uit Staphorst niet thuis en laten ze je met de rotzooi zitten.

 7. Kochten Verano terrasoverkapping ruim jaar geleden en lieten fa.Boer deze leveren en plaatsen. Na plaatsing direct overal ernstige lekkages bij aansluiting aan onze woning, later los latende onderdelen (zijpanelen) en door verzakking van de constructie kunnen de schuifdeuren niet open of dicht. Fa. Boer Staphorst en ook fabrikant Verano zijn 5 maal geweest in 6 maanden tijd om de ernstige gebreken te verhelpen, zonder enig resultaat. Wel overal kit aangebracht te hebben is de overkapping ontsierd en zijn de ernstige gebreken nog steeds aanwezig. Volgens directie fa. Boer hebben zij een prima product- en prima service geleverd en moeten wij dus de koopsom betalen, maar dit doen wij dus niet. Fa. Boer en Verano ontkend slecht product te hebben geleverd, laat ons (klant) in de kou en eist betaling. Nu moeten wij na koopontbinding naar de rechter om de koopovereenkomst rechtelijk te ontbinden. Trek uw conclusie en leer aub van onze ervaring. Ook willen wij geen zielig commentaar van fa. Boer op onze recensie, zoals wat vervelend dat u slechte ervaring hebt, wat dit commentaar lezen wij bij alle recensies en wordt niet gemeend. Directie is bij ons geweest en is keihard, wij leveren prima product en u moet betalen! Dank fa . Boer wij zitten met de shit en wij moeten kosten (juridische) maken om jullie shit ongedaan te maken!

 8. Beoordeling 0.5

  Nooit geen Verano meer!
  Ruim 6 maanden te laat uiteindelijk pas opgeleverd.
  Bij de oplevering wordt de pui beschadigd door hun eigen monteurs, gemeld bij Verano, maar Verano geeft niet meer thuis en mag je het zelf uitzoeken.
  Hele slechte service.

 9. Hebben we het hier niet over een Verasol overkapping??
  Deze hebben idd een slechte lak kwaliteit, Verano heb ik nog nooit klachten van gehad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *