Verano levert uw Verano terrasoverkapping.

3.5 van 6 beoordelingen

Al ruim 25 jaar is Verano actief op de markt voor zonweringsproducten in de breedste zin van het woord: binnen- en buitenzonwering, buitenleven producten en dus ook de aluminium  Verano terrasoverkapping. Verano streeft ernaar de consument zo comfortabel mogelijk te laten wonen, zowel binnen als buiten.

De ontwikkeling en productie vindt plaats in eigen huis, een Verano overkapping garandeert optimale kwaliteit en een snelle levering. De producten van Verano worden in binnen- en buitenland verkocht via een uitgebreid dealerkanaal. De consument heeft de mogelijkheid de Verano terrasoverkapping in de showroom van dealers te bekijken. Ook verzorgen de dealers de montage van de Verano terrasoverkapping.
Verano kent binnen haar assortiment Verano overkappingen in 4 varianten, van instap tot luxe uitvoering, variërend in prijs en uitbreidingsmogelijkheden: sfeervolle verlichting, zonwering, glaswanden en ritsscreens. De Verano overkapping word uitsluitend als maatwerk aangeboden, niet als doe-het-zelf pakket.

Standaard levert Verano kwaliteit terrasoverkappingen met 5 jaar fabrieksgarantie. De Verano Kwaliteit terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-keurmerk, waarmee ze voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen.

7 beoordelingen van “Verano levert uw Verano terrasoverkapping.

 1. Beoordeling 5

  Ik heb al enkele jaren rolluiken van Verano en hier moest recent iets aan gerepareerd worden. Verano leverde hierbij perfecte en snelle service!

 2. Beoordeling 1.5

  Geen aanrader. Ik had me terrasoverkapping hier gekocht, en dat ding kwam compleet met bobbels aan. Hierover gebeld, zeggen ze zonder gezien te hebben dat dit binnen hun norm is. Wordt dus niks mee gedaan. Ze bieden de laagste prijs. Wel duidelijk waarom.

  • Hebben we het hier niet over een Verasol overkapping??
   Deze hebben idd een slechte lak kwaliteit, Verano heb ik nog nooit klachten van gehad.

 3. Beoordeling 5

  Al enige tijd een overkapping van Verano. Toen bij een verbouwing het een en ander losgemaakt moest worden, verbogen een paar beugeltjes. Contact opgenomen met Verano, en ik kreeg gewoon een paar nieuwe toegestuurd. Perfecte service!

 4. Beoordeling 1

  Vind de kwaliteit van mijn rolgordijn niet om over naar huis te schrijven. Onze buren ook niet, ze klagen over de herrie die het maakt bij het open en dichtdoen.
  Volgens Verano is dit door warm weer en gaat het vanzelf over. Tot dusver piept het nog een end weg…

 5. Beoordeling 4

  Geweldige overkapping, veel mogelijkheden tegen aantrekkelijke prijs. Echter, kwaliteit en service staan niet in verhouding tot product, die kunnen echt wel wat beter. Daar had ik meer van verwacht. Ook in het contact met het bedrijf. Verder tevreden.

 6. Beoordeling 5

  Ik heb al heel lang een zonwering van Verano. Nu pas geleden was er een onderdeeltje verdwenen. Ik heb contact gezocht met Verano, en kreeg het ontbrekende onderdeeltje supersnel thuis gestuurd.
  De zonwering is weer compleet, en ik kan weer met volle teugen genieten. Topservice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *