Deponti terrasoverkapping voor de beste kwaliteit & prijs.

3 van 10 beoordelingen

Deponti is ontwikkelaar en producent van modulaire terrasoverkappingen van aluminium. Dit betekent dat ze de Deponti terrasoverkapping zo eenvoudig mogelijk willen maken tegen de beste prijs en kwaliteit. De focus van het bedrijf ligt dan ook op concept en ontwikkeling, waarbij de productie en controle op de productie ook een belangrijke rol spelen.
Deponti levert de Deponti terrasoverkapping vanuit Oss via een uitgebreid dealernetwerk in Nederland, België en Duitsland. Dit dealernetwerk wordt door hen begeleid en is erop gericht merkbekendheid te creëren en daarnaast de modulaire Deponti overkapping te distribueren naar de consument.

Door de modulaire benadering kan het bestaande concept eenvoudig uitgebreid en aangevuld worden met nieuwe mogelijkheden en nieuwe aanverwante producten. De aluminium Deponti terrasoverkapping is verkrijgbaar in diverse standaard afmetingen en kleuren. Naast de standaard variant is er ook een verzwaarde variant van de verandadaken bij Deponti te krijgen. Ook vrijstaand opbouwen behoort tot de mogelijkheden.

Naast de aluminium Deponti overkapping heeft Deponti ook houten overkappingen en glazen schuifwanden in het assortiment. En verder natuurlijk de gebruikelijke accessoires als dimbare LED-verlichting en terrasverwarmers als toevoeging aan de Deponti overkapping.

12 beoordelingen van “Deponti terrasoverkapping voor de beste kwaliteit & prijs.

 1. Beoordeling 4.5

  Afgelopen maand contact opgenomen met Deponti via de deponti website en werd doorverwezen naar een Deponti dealer bij mij in de buurt (Utrecht). Deze dealer heeft mij prima geholpen en heb uiteindelijk een mooie overkapping (met glaswanden) kunnen kopen voor een mooie prijs. Uiteindelijk zeer tevreden over het proces, de communicatie en het eindresultaat!

 2. Beoordeling 4

  Ik snap de klachten van particulieren niet. Deponti levert al een aan dealers/instalateurs, dus als er klachten zijn zul je daar moeten zijn.
  Kwaliteits overkapping mits op de juiste wijze geplaatst.

 3. Beoordeling 4.5

  Mooie overkapping laten plaatsen van het merk deponti. Tevreden over de communicatie, levering en kwaliteit van de overkapping!

 4. Beoordeling 1

  Slechte kwaliteit overkappingen en geen nazorg. Ze zeggen garantie te geven maar geven niet thuis als je problemen meldt

 5. Beoordeling 1

  Zeer ontervende bij ons vocht in plaat en slaat groen uit !!!!
  Als je dan belt doen ze niets !!!!!!!!
  Waardeloos bedrijf!!!!!
  10 jaar garantie zeggen ze door weer schade, niet van waar!!!!

  NOOIT IN ZEE GAAN MET DEPONTI

 6. Beoordeling 4

  De overkapping staat al even maar toch nog even een kleine reactie.
  wij kochten een overkapping van deponti. makkelijk te bouwen overkapping (denk niet dat er veel verschil inzit met andere merken maar dat terzijde). staat erg mooi (staat nu paar jaar) maar helaas wel wat lekkage. na wat onderzoek op internet gedaan te hebben kwam ik erachter dat deponti andere vorm (kleinere) rubbers gebruikt dan bijvoorbeeld verasol of zoals deze die ik vond op het internet.
  http://jeterrasoverkapping.nl/pagina/technische-gegevens-sunrooms
  iemand hier ervaring mee?

 7. Beoordeling 1.5

  Mooi spul, zit echt goed in elkaar. Maar wat een drama met de lak: toen we de folie eraf haalden, trokken we hele stukken van de lak mee. Nou, da’s knap waardeloos. Hun reactie: je hebt de folie er te snel afgehaald. Tuurlijk, het ligt aan mij. Voor mij geen DePonti meer.

 8. Beoordeling 5

  Overkapping gekocht van Deponti. Mooi product, simpel op te bouwen.
  Geen centje pijn gehad bij dit product, ook niet met de verkoper, levertijd of andere zaken.
  Dit product kun je absoluut zonder nadenken aanschaffen, zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding, tov andere merken!

 9. Beoordeling 2.5

  Mooi product, maar een beetje gladde jongens met veel mooie praatjes. Niet mijn types. Ik wil graag goed geadviseerd worden en niet het gevoel krijgen dat mij iets wordt opgedrongen.

 10. Beoordeling 3

  Mooie producten maar helaas lange levertijd omdat sommige onderdelen niet op voorraad waren. (moesten nog geproduceerd worden?)

 11. Beoordeling 3.5

  Overkapping gekocht. Opzich tevreden al bleek achteraf dat je voor minder geld bijna hetzelfde systeem van een ander merk kunt kopen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *