Deponti terrasoverkapping voor de beste kwaliteit & prijs.

3 van 10 beoordelingen

Deponti is ontwikkelaar en producent van modulaire terrasoverkappingen van aluminium. Dit betekent dat ze de Deponti terrasoverkapping zo eenvoudig mogelijk willen maken tegen de beste prijs en kwaliteit. De focus van het bedrijf ligt dan ook op concept en ontwikkeling, waarbij de productie en controle op de productie ook een belangrijke rol spelen.
Deponti levert de Deponti terrasoverkapping vanuit Oss via een uitgebreid dealernetwerk in Nederland, België en Duitsland. Dit dealernetwerk wordt door hen begeleid en is erop gericht merkbekendheid te creëren en daarnaast de modulaire Deponti overkapping te distribueren naar de consument.

Door de modulaire benadering kan het bestaande concept eenvoudig uitgebreid en aangevuld worden met nieuwe mogelijkheden en nieuwe aanverwante producten. De aluminium Deponti terrasoverkapping is verkrijgbaar in diverse standaard afmetingen en kleuren. Naast de standaard variant is er ook een verzwaarde variant van de verandadaken bij Deponti te krijgen. Ook vrijstaand opbouwen behoort tot de mogelijkheden.

Naast de aluminium Deponti overkapping heeft Deponti ook houten overkappingen en glazen schuifwanden in het assortiment. En verder natuurlijk de gebruikelijke accessoires als dimbare LED-verlichting en terrasverwarmers als toevoeging aan de Deponti overkapping.

13 beoordelingen van “Deponti terrasoverkapping voor de beste kwaliteit & prijs.

 1. Overkapping met glazen schuifwanden gekocht. Prachtig assortiment met goede prijs kwaliteit verhouding. Er word meegedacht van het begin tot het eind waardoor je duidelijk inzicht krijgt in wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn enorm tevreden en adviseren dan ook andere mensen om hier een overkapping te kopen.

 2. Beoordeling 0.5

  Waardeloos bedrijf. Praatjesmakers !
  Zeggen veel en laten je vervolgens zitten. Moffelwerk zeer matige kwaliteit. Voor hetzelfde geld heb je wel een overkapping van één van de betere merken. Platen slaan geel uit dus niet UV bestendig. Sorry maar voor mij geen Deponti !

 3. Beoordeling 4.5

  Zeer tevreden over de geleverde overkapping. Prettige ervaring gehad met zowel de verkoper als de leverancier Deponti. Op de planning staat nog het plaatsen van glaswanden in onze overkapping, ook dan zullen we zeker weer voor Deponti gaan.

 4. Beoordeling 0.5

  Vrijstaande overkapping gekocht.
  Heb het gevoel dat ik de eerste hiermee ben. Bouwtekening ontbreekt. De dealer heeft mij uiteindelijk de muurversie gestuurd. Aan de hand hiervan de maten aangehouden voor het uitzetten van de staanders (maakt qua variant niet uit). Vervolgens blijken de dwarsliggers te kort (3 cm) voor de genoemde maten in de handleiding. Reactie van Deponti: je moet de staanders uitzetten aan de hand van de dwarsliggers. Zet dat dan in je handleiding(!!!) en noem daar geen maten e.d. in.

  Verder geen oplossing voor het monteren van de dwarsbalk op de staanders, over de staanders op de betonpoeren. Hierin zijn schroefgaten gemaakt maar onderaan de staanders zit geen flens/voetplaat. Uiteindelijk geluk dat ik de voorzijde voorzie van 2 staanders ipv 3. Zodat we uit de overgebleven staander L profielen hebben kunnen zagen. Schroeven breken af alsof het niets is. Levering was sowieso al vertraagd dood de boot uit China. Al met al absoluut geen waarde voor je geld.

 5. Beoordeling 4.5

  Afgelopen maand contact opgenomen met Deponti via de deponti website en werd doorverwezen naar een Deponti dealer bij mij in de buurt (Utrecht). Deze dealer heeft mij prima geholpen en heb uiteindelijk een mooie overkapping (met glaswanden) kunnen kopen voor een mooie prijs. Uiteindelijk zeer tevreden over het proces, de communicatie en het eindresultaat!

 6. Deze zomer een overkapping met glazen schuifwanden laten zetten van het merk Deponti. Gekocht en laten plaatsen door een dealer van Deponti uit Limburg. Geen problemen mee gehad en nu al een paar maanden erg genoten van deze overkapping in onze tuin!

 7. Beoordeling 4

  Ik snap de klachten van particulieren niet. Deponti levert al een aan dealers/instalateurs, dus als er klachten zijn zul je daar moeten zijn.
  Kwaliteits overkapping mits op de juiste wijze geplaatst.

 8. Beoordeling 4.5

  Mooie overkapping laten plaatsen van het merk deponti. Tevreden over de communicatie, levering en kwaliteit van de overkapping!

 9. Beoordeling 1

  Slechte kwaliteit overkappingen en geen nazorg. Ze zeggen garantie te geven maar geven niet thuis als je problemen meldt

 10. Beoordeling 1

  Zeer ontervende bij ons vocht in plaat en slaat groen uit !!!!
  Als je dan belt doen ze niets !!!!!!!!
  Waardeloos bedrijf!!!!!
  10 jaar garantie zeggen ze door weer schade, niet van waar!!!!

  NOOIT IN ZEE GAAN MET DEPONTI

 11. Beoordeling 4

  De overkapping staat al even maar toch nog even een kleine reactie.
  wij kochten een overkapping van deponti. makkelijk te bouwen overkapping (denk niet dat er veel verschil inzit met andere merken maar dat terzijde). staat erg mooi (staat nu paar jaar) maar helaas wel wat lekkage. na wat onderzoek op internet gedaan te hebben kwam ik erachter dat deponti andere vorm (kleinere) rubbers gebruikt dan bijvoorbeeld verasol of zoals deze die ik vond op het internet.
  http://jeterrasoverkapping.nl/pagina/technische-gegevens-sunrooms
  iemand hier ervaring mee?

 12. Beoordeling 5

  Overkapping gekocht van Deponti. Mooi product, simpel op te bouwen.
  Geen centje pijn gehad bij dit product, ook niet met de verkoper, levertijd of andere zaken.
  Dit product kun je absoluut zonder nadenken aanschaffen, zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding, tov andere merken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *