AVZ – Aluminium Verkoop Zuid

AVZ, dat staat voor Aluminium Verkoop Zuid, is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en verkoop van aluminium profielen voor diverse toepassingen. Daaronder bevinden zich ook de aluminium terrasoverkappingen. AVZ is flexibel en klantgericht, vrijwel al haar producten zijn uit voorraad leverbaar en kunnen binnen enkele dagen bij de klant of dealer zijn. In Best bevindt zich het hoofdkantoor en centrale magazijn, van waaruit alles geleverd wordt. Samen met trouwe afnemers werkt AVZ voortdurend aan de verdere ontwikkeling van aluminium profielen voor haar productgroepen.

AVZ heeft een groot dealernetwerk in Nederland opgebouwd.
De terrasoverkappingen worden op maat en naar wens van de klant gemaakt en zijn leverbaar in 3 standaardkleuren en 2 standaard gootprofielvormen. De overkappingen kunnen zowel van gelaagd glas als polycarbonaat worden voorzien.
Verder zijn de overkappingen natuurlijk uit te breiden met een aantal extra’s en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan verticale windscreens en bijpassende zonwering in de terrasoverkapping. De terrasoverkappingen zijn eenvoudig op te bouwen, in de meeste gevallen is de montage binnen een dag realiseerbaar.

1 beoordelingen van “AVZ – Aluminium Verkoop Zuid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *