Rainbowsol voor uw standaard Rainbowsol terrasoverkappingen.

4 van 1 beoordelingen

Rainbowsol is al meer dan 35 jaar actief als producent en leverancier van allerhande producten op het gebied van buitenzonwering. Daar horen ook aluminium terrasoverkappingen bij. Het assortiment van producten is in eigen beheer ontworpen en wordt ook in eigen fabrieken geproduceerd. Via een uitgebreid dealerkanaal kan er direct uit voorraad tegen een gunstige prijs geleverd worden.

Het assortiment van Rainbowsol terrasoverkappingen is niet erg uitgebreid in vormen en uitvoeringen, maar kent wel een aantal standaard afmetingen. De verandadaken zijn opgebouwd uit gecoate aluminiumprofielen en kennen de mogelijkheid het dak van polycarbonaat platen of gelaagd glas te voorzien. De goot en het muurprofiel kennen een variabele hellingshoek, zodat in vrijwel elke situatie een passende oplossing opgebouwd kan worden.

De standaardoverkappingen, geleverd onder de naam Fiesta, zijn leverbaar in RAL9001 (roomwit) en kunnen volledig op maat gezaagd worden. Verder kunnen de Rainbowsol terrasoverkappingen met een aantal opties worden uitgebreid, zoals een spiekozijn, zijwanden, glazen paneelschuifwanden of zonwering.

1 beoordelingen van “Rainbowsol voor uw standaard Rainbowsol terrasoverkappingen.

  1. Beoordeling 4

    Mooie paneelschuifwanden. Jammer dat de wieltjes niet verstelbaar zijn maar daar heb je na montage geen last meer van. Verder mooi systeem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *